Koude voeten behoren tot de verleden tijd

0
Share

Heb je vaak last van koude voeten dan kunnen elektrische sokken van BERTSCHAT® een goede uitkomst bieden. De verwarmde sokken zorgen dat je snel van je koude voeten af bent door de warmte die de sokken afgeven. De verwarmde sokken krijgen hun energie van een platte accu die comfortabel aan de zijkant van de sok is weggewerkt zodat je hier tijdens het dragen geen last van hebt.

Groot verwarmingsgebied

De verwarmde sokken van het merk BERTSCHAT® zorgen ervoor dat je geen koude voeten meer hebt. De sokken worden door middel van een krachtige accu verwarmd. De warmte is in 3 stappen in te stellen waardoor altijd de juiste temperatuur gekozen kan worden. Op de stand 1 kunnen de verwarmde sokken tot wel 14 uur verwarmen, als dit niet genoeg is kan de accu makkelijke worden omgewisseld om twee keer zo lang te verwarmen. Zo heb je de hele dag warme voeten. De verwarmingselementen zitten aan de boven, onderkant en bij het teengebied van de voorvoet. Als de tenen warm zijn, wordt de rest van de voet ook verwarmd.

Het alternatief: verwarmde zolen

Het verwarmingsoppervlak van de verwarmde zolen van BERTSCHAT bevindt zich rondom de voorvoet. Als de voorvoet warm is, wordt de rest van de voet ook warm. De verwarmde zolen zijn in te stellen in drie warmte standen. Hoe hoger de warmte stand, hoe warmer de verwarmde zool, maar ook hoe meer energie de verwarmde zolen verbruiken. Op de hoogste stand kan je tot zo’n 3 uur verwarmen. Meestal wordt de middelste stand gebruikt en als warm genoeg ervaren. Dan verwarmen de verwarmde zolen ongeveer zo’n 5 uur.

Warm de winter door

Naast verwarmde sokken heeft Comfort-Producten.nl nog veel meer producten die zorgen dat u warm de winter doorkomt. Zo zitten er verschillende soorten verwarmde handschoenen in het assortiment en is er verwarmende kleding. Al deze producten worden van warmte voorzien doormiddel van een sterke accu of een powerbank. Zowel de accu als de powerbank is extra bij te bestellen, en zijn op meerdere producten inzetbaar.

Related Posts