Laagjes voor een frisse lentedag

0
Share

Het is heerlijk weer buiten, maar het is nog te fris om luchtige kleding te dragen. Daarom is laagjes dragen de perfecte oplossing voor een frisse lentedag. Laagjes kunnen je warm houden, terwijl je met je favoriete kledingstukken kunt pronken. Hier lees je hoe je de perfecte laagjeslook creëert om dit seizoen comfortabel en modieus te blijven.

Begin met een basislaag

De eerste laag moet iets lichts zijn, zoals een tanktop of T-shirt. Dit zorgt voor warmte zonder dat je het te warm krijgt als de temperatuur overdag stijgt. Het geeft je ook een kans om een van je favoriete kleuren of prints naar voren te brengen die anders door andere lagen verborgen zouden kunnen worden. Vermijd te warme en hoodies in dit stadium, want die stukken zullen te warm zijn voor nu.

Voeg een buitenlaag toe

Zodra je je basislaag op zijn plaats hebt, is het tijd om een buitenlaag toe te voegen voor meer warmte en stijl. Een denim jack of shirt is altijd een goede keuze, omdat het extra warmte geeft en er toch cool en casual uitziet. Je kunt ook kiezen voor een trenchcoat of blazer als je iets gekleder en verfijnder wilt. Zorg ervoor dat de buitenste laag niet te dik is, zodat je niet oververhit raakt zodra de temperatuur later op de dag begint te stijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie boho trui? Deze is lekker warm, maar je wordt er niet benauwd van!

Top It Off

Nu je basis- en buitenste laag er zijn, is het tijd om er nog een laatste laag overheen te doen: een sjaal! Sjaals zijn heerlijk om warmte toe te voegen zonder een zware jas aan te hoeven trekken (die toch al te warm zou zijn). Bovendien zijn ze er in alle vormen, maten en kleuren, dus er is voor elk wat wils. Kies een sjaal met wat textuur of patroon als je iets opvallends wilt, of ga voor een effen kleur als je de voorkeur geeft aan ingetogen elegantie.

Tijd om je outfit te rocken!

Zo simpel is het, een outfit van laagjes die je warm houdt en toch enkele van je favoriete modestukken laat zien! Gelaagdheid kan lastig zijn, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, biedt het eindeloze mogelijkheden bij het stylen van outfits in elk seizoen van het jaar! Of het nu gaat om laagjes op een frisse lentedag of laagjes op koude winterdagen, laagjes bieden comfort en stijl. Wat willen we nog meer? Wees dus niet bang om te experimenteren met verschillende texturen en stoffen tot je vindt wat het beste werkt voor jouw stijl en weersomstandigheden!

Related Posts