Met deze tips kun je jouw leren jas het hele jaar door dragen

0
Share

Een leren jas is een item die je het hele jaar door kunt dragen. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit item alleen in de herfst te dragen. Zonde! Ook in de winter, lente en zomer kun je een lerenjas dragen. Met deze tips draag jij jouw leren jack het hele jaar door. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

De herfst

De meeste mensen denken bij een leren jas als snel aan het najaar. Als de zomer ten einde is en het weer kouder wordt, trekken veel mensen hun leren jack weer uit de kast. Logisch, want de herfst is het perfecte seizoen voor een leren jack. Op koude herfstdagen kun je het jack dicht dragen. Komt de zon door en wordt het onverwachts warm? Draag de leren jas dan open.

De winter

Je zult misschien denken dat een leren jack in de winter te koud is, maar niets is minder waar. In combinatie met de juiste items kun je jouw leren jack prima door dragen. Vind je het te koud? Draag dan een dik vest onder het jack. Ook kun je ervoor kiezen om er een dikke, warme sjaal omheen te slaan. Combineer de sjaal met bijpassende handschoenen en je bent klaar om de kou te trotseren!

De lente

Als de winter voorbij is en het warmer wordt, trekken mensen vaak weer luchtige blouses uit de kast. Door de eerste lentezon lijkt het al snel warm buiten, maar schijn kan bedriegen. Als de zon ondergaat zal het al snel weer koud worden. In deze situatie is een leren jas perfect.

De zomer

In de zomer heb je vaak geen jas nodig. Toch is het fijn om er een bij je te hebben als je een dag op stap gaat en het ’s avonds afkoelt. De zomer is het seizoen waarbij je alle kleuren aan kunt. Durf dus een gekleurd leren jasje te combineren met een vrolijk zomerjurkje of een kleurrijke blouse.

Ontdek het assortiment

Een leren jas kun je het hele jaar door dragen. Ben je enthousiast geworden en wil je graag een leren jas aanschaffen? Neem dan een kijkje op de website van B.K. Leder. Deze partij heeft een enorm assortiment aan leren jassen voor dames. Heb je een vraag over een jas? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden!

Related Posts