Trouwpakken: een paar cruciale tips

0
Share

Je trouwt niet elke dag. Naast het kiezen van een mooi blauw trouwpak hebben we ook 5 praktische trouwtips voor je. Lees verder en leer hoe u uw belangrijke dag onvergetelijk kunt maken!

1 Oriënteer je goed!

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het organiseren van de trouwdag, dus we raden u aan om ten minste 3 maanden van tevoren goed te positioneren. Ook kunt u diverse winkels bezoeken en goed nadenken wat u zoekt. Als je iets bestelt of entertaint, ben je sowieso op tijd.

2 Kies een driedelig pak om te laten zien dat jij de bruidegom bent

Veel gasten op de bruiloft droegen tweedelige kostuums. Als bruidegom wil je natuurlijk opvallen. Zeker als de jas ’s avonds laat uitgaat, ben jij de enige die nog een mooi vest draagt. En verder denken we dat het erg belangrijk is dat de stof en kleur kiest die bij de trouwjurk past.

Als jij en je toekomstige vrouw de outfits goed matchen op de trouwdag, is dat natuurlijk geweldig. Daarom raden we altijd aan om een kledingstuk mee te nemen. Familieleden dragen het meestal bij zich, dus je zult nog steeds verrast zijn door wat de bruid zal dragen. Net zo interessant natuurlijk!

3 Schoenen inlopen en een extra shirt!

Niets vervelender dan blaren bij het lopen op bruidsschoenen. Daarom raden we je ook aan om je nieuwe schoenen 2 dagen te dragen. Dit kan voorkomen dat je overdag veel irritatie krijgt.
Je trouwdag is altijd een beetje spannend. Ze zei JA, maak een foto, stap in en uit de auto, meestal is het mooi weer, wat een erg drukke dag is. Daarom zweten veel mannen meer dan normaal. Na een drukke dag is het zo fris om ’s avonds een bijzonder schoon T-shirt en hemd te dragen.

Related Posts