Offline versus online marketing: waarom het gebruik van een folder tóch zeer bruikbaar kan zijn

0
Share

Iedere Nederlander heeft wel eens een folder in zijn of haar handen gehad. Het is goed mogelijk dat je afgelopen week nog eens in een folder hebt lopen bladeren. Aangezien internet een steeds populairder fenomeen wordt, vindt een groot deel van de bedrijfsontwikkeling plaats via digitale kanalen. Maar dat betekent niet dat er  niets meer te adverteren is in een folder! Interesse in hoe je dit doet? Lees dan snel deze blog.

Creatieve klantenbinding

Onderzoek wijst uit dat dagelijks 75% van de Nederlandse bevolking een folder leest. Het klinkt misschien als iets wat te mooi is om waar te zijn, maar het is toch écht zo! Bovendien heeft een folder ook nog iets extra’s. Je hebt er meer feeling mee. Waarom dat zo is? Je kunt ze bij de deur afgeven of  als een soort geschenk in de brievenbus deponeren. Doe je direct aan klantenbinding!

Bij uitstek het juiste moment

Wanneer je gebruikt maar van een bedrijfsfolder, is de kans zeer groot dat jouw folder zal bestaan uit een grote hoeveelheid pagina’s. Wanneer een persoon besluit om een folder door te nemen, neemt deze persoon daar ook goed de tijd voor. En laat dat nu juist het perfecte moment zijn om als onderneming jouw boodschap te verkondigen!

Offline vs online

Folders maken uw marketing zeer effectief. Het is zelfs zo effectief dat offline marketing ervoor kan zorgen dat je meer klanten kan krijgen dan digitale marketing wordt gebruikt. Maar wat zijn  de voordelen van een folder?

  • Het verhoogd de naamsbekendheid;
  • Het kan dienen als een samenvatting na een gesprek met de klant;
  • Een krachtige en kortbondige stoot aan informatie om jouw verhaal over te brengen;
  • Een reminder aan de klant over wat jij hen te bieden hebt.

Drukwerkconcurrent.nl

Hebben wij jou overtuigd om voor jouw bedrijf een bedrijfsfolder of krant te drukken? Neem dan eens een kijkje op de website van DrukwerkConcurrent! In hun assortiment zijn er verschillende mogelijkheden in formaat en materiaal. Zo kan je jouw magazine helemaal naar jouw wensen aanpassen. De specialisten van DrukwerkConcurrent staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Related Posts