5 originele cadeaus voor een bruiloft

0
Share

Mensen die een grote familie-, kennissen- of vriendenkring hebben, krijgen in hun omgeving geregeld te maken met een bruiloft of een jubileum, zoals een stel dat 25 of 50 jaar getrouwd is. Na het zoveelste huwelijksfeest, hoe leuk en gezellig ook, begint de creativiteit qua cadeaus wel een beetje op te raken. Want welk huwelijkscadeau moet je nu weer kopen voor het pasgetrouwde stelletje? Als je het gevoel hebt dat jouw creativiteitsbron wel een beetje uitgeput is, kun je inspiratie opdoen met onze top 5 van meest originele huwelijkscadeaus. Er zit vast wel iets tussen waar jij mee uit de voeten kunt voor de eerstvolgende bruiloft!

1. Een fraai gepersonaliseerd tegeltje

Tegeltjes met wijze of juist grappige spreuken doen het altijd goed op een bruiloftsfeest of jubileum van iemand die 25 of 50 jaar getrouwd is. Dit type cadeau is het meest origineel als je kiest voor gepersonaliseerde spreuken of grappen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grappige persoonlijke uitspraak of een motto van de bruid en/of bruidegom. Belangrijk is in elk geval om een kwalitatief goed tegeltje te kopen, die een ereplekje krijgt in de woning van het pasgetrouwde of jubilerende echtpaar

2. Een origineel wijnpakket of bierpakket

Houdt het huwelijkspaar van een lekker alcoholisch drankje op zijn tijd? Bij dit type stelletjes of echtparen kom je altijd goed uit de hoek meteen fraai wijnpakket en/of een lekker bierpakket. We schrijven met opzet ‘en/of’, want een combinatie van beide alcoholische lekkernijen kan natuurlijk ook! Wil je dit geschenk nog completer maken?Kies dan voor een etiket met de namen van het stel, of voeg een waardebon of cadeaubon bij!

3. Een fotokalender als visuele geschiedenis van jullie vriendschap

Een fotokalender laten maken is voordeliger dan je denkt en snel geregeld. Dit kan tegenwoordig gemakkelijk online, via digitale fotozaken of feestwinkels. Uiteraard voorzie je de kalender van de mooiste foto’s van alles wat jullie samen met het stel beleefd hebben. Een fotokalender kun je dan ook beschouwen als een visuele geschiedenis van jullie vriendschap en wordt door de ontvangers vaak enorm gewaardeerd

4. Leuke kussentjes voor op de bank

Een setje kussentjes weggeven als huwelijkscadeau of aan een jubilerend echtpaar verdient hoe dan ook een plaats in deze top vijf met huwelijksgeschenken. Een groot voordeel van kussentjes weggeven, is dat er een enorme keuze is op dit terrein. Qua kleuren, patronen en stijlen zijn er tal van opties. Wil je het cadeautje helemaal speciaal maken? Bedruk de kussentjes dan met een leuke tekst of een foto van het echtpaar!

5. Een gave LED-nachtlamp of tafellamp

Tegenwoordig kun je bijna alles personaliseren, dus ook LED-lampjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke Adam en Eva-tafellamp of nachtlamp als cadeau, natuurlijk met de namen van het huwelijkspaar erop? Veel origineler kun je het niet krijgen, toch? Fijn is daarbij dat dit soort cadeautjes, vanwege de keuze voor LED, duurzaam en energievriendelijk zijn. Neem eens een kijkje op de website van een aanbieder en verbaas je over de mogelijkheden!

Related Posts