Bidons en drinkflessen bedrukken

0
Share

Er zijn genoeg producten die je kunt bedenken die je kunt personaliseren en als merchandise kunt gebruiken. Een voorbeeld hiervan is bidons en drinkflessen bedrukken. Dit kan heel leuk zijn om bijvoorbeeld te stoppen in pakketten voor je werknemers of als relatiegeschenk voor je klanten en leveranciers.

Bidons en drinkflessen bedrukken voor je bedrijf

Als je jouw eigen bedrijf hebt kun je ervoor kiezen om eenvoudige drinkflessen te bedrukken met daarop het logo van je bedrijf. Het is echter ook mogelijk om een geheel ander design op je bidons en drinkflessen te bedrukken. Als je een idee hebt voor een ontwerp kun je altijd bellen met de geschikte partij en zij zullen je zo snel mogelijk hierbij helpen en ondersteunen om samen tot een mooi eindproduct te komen. Een voorbeeld van zo’n betrouwbare partij is Pro-merchandise promotieartikelen. Bij deze partij zullen ze hun uiterste best doen om samen met jou tot het beste resultaat te komen met duidelijke communicatie en kwalitatief vakmanschap.

Bidons en drinkflessen voor je team

Als sportvereniging kan het uiteraard ook interessant zijn om alle teams bidons of andere drinkflessen te geven met het logo van de vereniging. Hierdoor worden ze minder snel kwijtgeraakt bij uit wedstrijden en stijgt ook de naamsbekendheid van je vereniging!

Bidons en drinkflessen bedrukken voor pakketten

Wanneer je een nieuwe werknemer aanneemt kan het leuk zijn om deze te verwelkomen met een werknemerspakket. Binnen dit werknemerspakket kun je verschillende voorwerpen toevoegen, zoals een pen, notitieblok, muts en een drinkfles. Deze drinkfles kan vervolgens overal voor worden gebruikt als werknemer. Of je nou op karwei moet naar een klant en graag voldoende gehydrateerd wilt blijven bij het zware werk, of dat een werknemer achter het bureau een drinkfles heeft om uit te drinken.

Bidons en drinkflessen bedrukken voor je webshop

Als je jouw eigen webshop hebt voor je brand of bedrijf waar je merchandise op verkoopt kan het ook leuk zijn om bedrukte bidons en drinkflessen toe te voegen aan je assortiment. Hierdoor krijgen mensen nog meer de kans om jou merk te representeren en krijg je er nog voor betaald ook!

Related Posts