De wereld ontdekken, ontspannen en plezier hebben: speciale cadeaus voor Kerstmis

0
Share

Voor mannen kan het een hele opgave betekenen om een leuk kerstcadeau voor vrouw of vriendin vinden. Toch is het juiste geschenk verzinnen helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Geslaagde kerstcadeaus voor haar kunnen van alles en nog wat zijn. Bij de meeste vrouwen gaat het er vaak niet eens om wát je geeft, maar hóe je het geeft. Wel is het belangrijk dat je het interessevlak van je vriendin of vrouw meeneemt in je cadeaukeuze. Het heeft geen zin om met een beautyitem aan te komen, als ze zich nooit opmaakt. Als dit averechts valt, kan ze je zelfs vragen of je haar soms lelijk vindt. Zie er dan nog maar eens een gezellige kerst van te maken.

Sportieve vrouw

Bij sportieve vrouwen maak je met een smartwatch altijd een goede beurt. Je hebt ze in allerhande prijsklassen en modellen. Is je vriendin of vrouw een beginnend hardloopster geef je ze met een hardloopdagboek een stimulerend duwtje in de rug. Het boek is voorzien van ongedateerde weekschema’s die ze zelf in kan vullen. Verder geeft het inzicht in training, voeding, leefgewoontes en wedstrijdvoorbereiding.

Culturele vrouw

Het meest voor de hand liggende culturele cadeau is een museumpas. Als ze de meeste musea al gezien heeft, is een cadeaubon voor een concert- of theatervoorstelling een goed alternatief. Lijkt een kerstcadeau ter herinnering aan een indrukwekkend museumbezoek je wel wat, kijk dan eens in de shop van het betreffende museum. Zo’n shop is niet meteen de meest voor de hand liggende plaats voor een kerstcadeau. Je treft er wel originele gifts aan die je nergens anders vindt.

Gadgets vrouw

Hebbedingen zijn altijd leuk om te krijgen. Met een leuke gadget kan je eigenlijk bij geen enkele vrouw een buil vallen. Je kan er alle kanten mee uit en zit altijd goed. Vrouwen die veel last hebben van koude voeten maak je heel blij met zachte pluche sloffen. Geen gewone, maar van het soort dat je in de magnetron kan voorverwarmen. Zitten jullie graag ’s avonds samen nog even in de tuinkamer is een fleecedeken met mouwen een mooi gebaar.

Romantische vrouw

Bij romantische vrouwen maak je met een goede massage altijd een goede beurt. Heb je al eens aan een warme stenen massage gedacht? Schenk een setje massage rocks samen met een lekkere naar bloemen geurende massageolie. De romantische vrouw is ook blij met haar favoriete drankje in een mooie cadeauverpakking. Erotische kerstcadeaus voor haar zijn er ook in overvloed. Je moet er echter dan wel zeker van zijn dat ze dit op prijs stelt.

Kokkerellende vrouw

Vrouwen die met veel voldoening en liefde het eten bereiden, doe je geen groter plezier dan met een hulpmiddel voor in de keuken. Vanzelfsprekend van het luxe soort. Dat kan een bepaald soort pan zijn, maar ook een set professionele keukenmessen. Is de oven toevallig aan vervanging toe, is een professionele high end oven ook een prima kerstcadeau. Tip: geef een apparaat altijd in de vorm van een cadeaubon, dan kan ze hem zelf uitkiezen.

Related Posts