De zes pijlers van een radiofrequentietoestel

0
Share

Vandaag de dag wordt radiofrequentie gezien als de sterkste manier om verschillende huidaandoeningen te lijf te gaan. Meer bepaald zijn er zes grote pijlers waar het apparaat een oplossing op biedt. Maar wat is zo’n toestel en wat doet het eigenlijk? Radiofrequentietoestellen zijn huidverjonging apparaten die gebruik maken van nieuwe technologieën om de conditie van de huid te verbeteren. Ze kunnen gebruikt worden voor zowel het gezicht als het lichaam door de diepste weefsels van de huid te verbeteren zonder de gezonde delen van de huid aan te tasten. In deze blog bespreken we de zes pijlers van radiofrequentietoestellen en welke behandelingen daarbij horen. Voor elke behandeling wordt er bij het apparaat een andere behandelingskop geleverd.

Versteviging

Voor zowel grote oppervlakken als middelgrote oppervlakken kan het apparaat zorgen voor een versteviging van de huid. De klant kan kiezen voor bijna alle delen van het lichaam: een versteviging van de billen, dijen, armen, knieën of benen. Radiofrequentie zorgt voor een strakkere huid en stevige spieren.

Hervorming

Gaat de klant graag voor wat rondere billen of een plattere buik? VFR maakt gebruikt van technologie waarmee verschillende lichaamsdelen hervormd kunnen worden. Het weefsel wordt op een veilige manier behandeld en dit verloopt zeer comfortabel. Ook kan het littekens op de huid verbeteren en hervormen.

Striemen

Radiofrequentie maakt gebruik van micro-pulsen die de vorming van striemen tegengaan of verwijderen. Door de hoge energie wordt de celmembraanpermeabiliteit verhoogd en zullen vochtkanalen zich openen waardoor striemen al na een eerste sessie minder zichtbaar worden.

Lifting

Ook voor kleine oppervlakken kan het radiofrequentieapparaat gebruikt worden. Gezichtsbehandelingen worden daarmee veel eenvoudiger dan voordien. De nieuwe technologie zorgt voor nog sneller resultaat bij een face-, handen- of décolleté lifting.

Huidspecialisatie

Elk apparaat maakt gebruik van een VFR (Variable Radio Frequency) waarmee het mogelijk is om de energie op een specifieke weefsellaag te concentreren. Dit kan gaan van oppervlakkig tot dieperliggend weefsel. Zo zijn verschillende huidproblemen te behandelen met een radiofrequentietoestel. Of het nu gaat om een anti-aging, een dermopeeling, hyperpigmentatie, acne of litteken behandeling.

Rimpels

Tot slot zijn ook rimpels te behandelen met behulp van radiofrequentie. Voor rimpels in het gezicht gebruik je de behandelingskop die daaraan is toegeëigend. Zowel voorhoofd rimpels, rimpels rond de ogen, de wangen en lippen, als rimpels in de nek kunnen onder handen genomen worden. Het toestel zorgt voor een egaal en langdurig zichtbaar resultaat.

Related Posts