Deze apparaten vind je in elke moderne keuken

0
Share

We zijn als mensen allemaal geobsedeerd met ons huis zo mooi mogelijk inrichten, en een groot deel van het thuis decor is de keuken. We dromen allemaal wel van een huis ruim genoeg voor een keukeneiland. Wat echter nóg belangrijker is dan de grootte, is wat er daadwerkelijk te vinden is in de keuken zelf. Een keuken is namelijk geen keuken zonder keukenapparaten, maar welke apparaten zijn nou écht must-haves voor alle moderne keukens? Om die vraag te beantwoorden vind je hieronder een lijst met allemaal verschillende keukenapparaten die elke moderne keuken moet hebben.

Wijnkast

Veel moderne keukens hebben apparaten die misschien niet direct nodig zijn met het keuken, maar de puntjes op de i zetten op de velden van design en het eten zelf. Een perfect voorbeeld daarvan is de wijn kast. De wijnkast is modern, stijlvol, en is perfect voor alle gelegenheden. Wie wilt er niet een lekker wijntje pakken uit de wijnkoelkast om het diner compleet te maken. Naast de wijn zelf zijn wijnkasten op zichzelf erg stijlvol. Als je keuken en huis ruim genoeg is kan je kan je ingebouwde wijnkilmaatkast installeren naast de keuken.

Airfryer

De airfryer is echt een modern apparaat. Terwijl de wijnkasten, in andere vormen, een eeuwenoud concept is die ze in koninklijke paleizen en kerken gebruikten in de middeleeuwen al, is de airfryer een erg recente uitvinding. Dit apparaat is erg hoog in aanzien gekomen, en voor goede reden. Het idee om eten snel, gemakkelijk en zonder olie te koken is erg aantrekkelijk. Je kan alles in de airfryer stoppen, van aardappelen en vlees tot taarten. Dit maakt de airfryer een onmisbaar apparaat voor moderne keukens.

Blender

Een apparaat wat vaak over het hoofd gezien wordt maar wel extreem belangrijk is, is de blender. We gebruiken de blender voor van alles. Denk aan smoothies, meel maken, enzovoort! Vooral in deze tijd waarin creatieve dranken en kookideeën heel erg in omloop zijn op het internet, is een blender essentieel. Ook ziet een blender er erg goed en professioneel uit. Dat zo een compact apparaat zoveel verschillende taken uitvoert en voor veel recepten een eis is, terwijl het er goed uit ziet, maakt het een essentieel onderdeel van elke moderne keuken.

Magnetron

Dit is het ene apparaat wat iedereen al zag aankomen. We hebben allemaal een magnetron staan thuis, en voor goede reden! Het is de snelste manier om ons eten op te warmen, en dit zonder ook maar iets van onszelf te vragen. Doe simpelweg je eten in de magnetron, stel de tijd in, en doe je andere taken tot het eten klaar is met verwarmd worden. De nieuwere magnetrons zijn ook een stuk stijlvoller dan enkele tientallen jaren geleden. Daarnaast voeren ze meerdere taken uit. Sommige moderne magnetrons worden zelfs gebruikt als een mini oven!

Related Posts