Gokkast spelen, waar op letten?

0
Share

Het spelen van slots, ook wel gokkasten genoemd, is een leuke bezigheid. De zogenoemde gokkasten vind je in diverse fysieke casino’s maar ook online zijn ze erg populair. Dit komt grotendeels doordat legaal online gokken, sinds kort mogelijk is. Misschien ben jij bij dit artikel terecht gekomen, omdat jij zo’n leuke slot wel wilt gaan uitproberen. Maar wanneer jij ook daadwerkelijk kans wilt maken op de winst, kan je met een aantal dingen rekening houden. Maar wat zijn deze dingen? Voor het antwoord op deze vraag, raden wij jou aan snel verder te lezen!

Het RTP

Een belangrijk onderdeel van de gokkasten, is het RTP. Dit is de afkorting voor Return to Player, maar wat houdt dit in? Het Return to Player wordt altijd aangeduid in de vorm van een percentage. Het staat voor het gemiddelde dat je theoretisch gezien als winst terug krijgt uit het spel. Hoe hoger het percentage, hoe beter. Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben we hier een voorbeeld: wanneer het spel een RTP van 96% heeft, dan betekent dit dat de speler van elke 10 euro inleg 9,60 euro terugkrijgt. Een RTP van 96% ligt op het industriegemiddelde, prima dus. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij hier een andere ervaring mee hebt. Je kan namelijk na een paar spins al je geld kwijt zijn of veel verdienen. Wij raden je daarom aan op altijd een gokkast te kiezen die een hoog RTP bevat.

Brede inzetrange

Een brede inzetrange, maar wat is dat nou precies? De inzetrange staat voor het minimale en maximale bedrag dat je kunt inzetten bij een gokkast. Dit gaat per spin. Sommige slots hanteren een hoge minimale inleg, waardoor jij altijd voor veel geld moet gaan spelen. Maar tegenwoordig zijn er een heel aantal slots waarbij de minimale inzet maar liefst 0,10 euro is, erg weinig dus. Dit kan ik jouw voordeel werken omdat je zo niet meteen voor hoge bedragen hoeft te gaan spelen. Nu kan jij eerst wat ervaring op doen. De maximale inleggen kunnen verschillen van 100 euro tot 500 euro. In principe maakt dit niet zoveel uit, tenzij jij voor extreem hoge bedragen wilt gaan spelen.

Spelontwikkelaar

Heb jij een leuke slot gevonden? En ben jij van plan om hier een gokje op te gaan wagen? Leuk, maar let op: kijk altijd of de door jou gekozen gokkast afkomstig is van een betrouwbare spelontwikkelaar. Is jou slot ontwikkeld door een bekende spelontwikkelaar die goed aangeschreven staat? Dan hoef jij je geen zorgen te maken. Maar wanneer de spelontwikkelaar, van het door jou gekozen spel, niet bekend is en er weinig informatie over te vinden is… Dan raden wij jou aan om toch nog even verder rond te kijken. Ook staat het internet vol met reviews van de gokkasten. Dus is het een twijfelgeval? Bekijk dan de talloze online reviews van de diverse gokkasten.

Bonussen

Sommige spellen bevatten leuke en interessante bonussen. En zeg nou eerlijk, een bonus klinkt niet verkeerd toch? Dat vinden wij nou ook! Niet alle gokkasten hebben zulke bonussen maar een heel aantal wel. In deze bonus rondes kan je leuke extraatjes ontvangen zoals: free spins en een multiplier. Let wel op: soms staat er van alles over een gave bonus maar toch raden wij jou wel aan om, ook zoals hierboven, toch de online reviews te bekijken. Nu weet jij 100% zeker of je ook daadwerkelijk in aanmerking kan komen met zo’n leuke bonus!

Moeilijkheidsgraad

We horen je al denken “op spin drukken is toch niet zo moeilijk?”. Maar toch is de ene gokkast echt moeilijker dan de ander. Bij sommige gokkasten is het voor de speler in één oogopslag duidelijk, wat er van je gevraagd wordt en wat je moet doen. Maar een heel aantal andere gokkasten richten zich toch meer op de ervaren gokkers. Zo bieden deze gokkasten ook nog uitdaging voor hen. Check daarom altijd even hoe moeilijk de door jou gekozen gokkast is en of iedereen het snel begreep. Dit kan je wederom weer doen door het lezen van diverse online reviews. We blijven het maar herhalen maar het is erg handig.

Variantie

De variantie van de gokkast kan ook belangrijk zijn. Hou jij wel van afwisseling? Ga dan voor een hoge variantie. Wil je liever een bepaald ritme en weten wat je te wachten staat? Ga dan voor een lage variantie. De variantie is, hoeveel de uitkomsten van de spins van elkaar verschillen. De één vindt een hoge variantie leuk en de ander weer een lage variantie. Het is voor iedereen een persoonlijk voorkeur. Maar het is wel goed om rekening mee te houden want zo weet jij precies wat jou te wachten staat.

Maximale winst

En als laatste, de maximale winst. Hoop jij op een hoge winst? Dan is dit leuk om op te zoeken. Zoek de maximale winst van de door jou gekozen gokkast op en misschien zal je wel versteld staan. Sommige gokkasten hebben namelijk een extreem hoge maximale winst. Maar let op: de kans dat jij dit wint is natuurlijk erg klein. Maar het kan het spelen van de gokkast zeker interessanter maken.

Related Posts