Onmisbaar op kantoor: koffiekopjes en mokken

0
Share

Elk bedrijf gebruikt ze op kantoor, koffiekopjes en mokken. Veel mensen maken er dagelijks gebruik van, niet alleen uw medewerkers, maar ook degene die op bezoek komen. Of dit nu uw klanten, relaties of andere bezoekers zijn, ze willen allemaal vast wel een lekker bakje koffie of thee drinken. Dit kunt u hen aanbieden in de koffiekopjes en mokken, maar wist u dat u hiermee ook meer resultaat mee kunt halen en uw uitstraling kan versterken? Zelfs door het inzetten van koffiekopjes en mokken is dat mogelijk. Hoe? Door ze te bedrukken! Voor enkele voorbeelden kunt u verder lezen of de website van De Pennenboer bezoeken, daar vindt u meer informatie over het bedrukken van producten zoals koffiekopjes en mokken.

Verschillende mogelijkheden met de bedrukking

Wanneer u de koffiekopjes of mokken wilt laten bedrukken, dan heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Laat u bijvoorbeeld koffiekopjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Dan komt u bedrijf goed naar voren tijdens het gesprek. Elke keer dat het koffiekopje gepakt wordt komt dus ook uw bedrijfsnaam of logo naar voren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook mokken bedrukken met een leuke tekst, uw contactgegevens of een eigen ontwerp. Hierdoor kunt u vele kanten opgaan met betrekking tot de bedrukking van uw koffiekopjes of mokken. Daarnaast kunt u ook mooie combinatie van verschillende bedrukkingen maken of een persoonlijke bedrukking creëren. De specialisten van De Pennenboer zullen ervoor zorgen dat de bedrukking van uw koffiekopjes en mokken van topkwaliteit zijn en voor een lange tijd meegaan.

Kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

Laat u koffiekopjes en mokken bedrukken bij De Pennenboer? Dan geniet u van uitstekende kwaliteit. U ontvangt altijd een gratis digitale proefdruk, ongeacht het product dat u wilt laten bedrukken. Daarmee kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk, dan gaan de specialisten van De Pennenboer de koffiekopjes en mokken bedrukken. Naast de zekerheid van de juiste bedrukking, biedt De Pennenboer ook de garantie dat we een scherpe prijs kunnen aanbieden. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor uw relatiegeschenken. Verder worden de bedrukte koffiekopjes en mokken snel geleverd zodat u er snel gebruik van kan maken. Naast de koffiekopjes en mokken biedt De Pennenboer nog veel meer mogelijkheden. Wilt u graag iets anders bedrukken dan de koffiekopjes of mokken? Bekijk dan het gehele assortiment via de website en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Related Posts