Relatiegeschenken met logo

0
Share

U kent ze wel: bedrukte pennetjes, bedrukte notitieboekjes, bedrukte mokken, bedrukte usb sticks; ga zo maar door. Elk bedrijf lijkt wel een heel assortiment ‘weggevertjes’ met hun eigen logo te hebben. Na een dagje beursbezoek heeft u een tas vol bedrukte items bij elkaar gespaard.

Er is een reden dat deze bedrukte giveaways zo vaak worden weggegeven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat dit een ontzettend goed promotiemiddel is. Mensen komen uw merk of bedrijfsnaam niet eenmalig tegen, zoals bij veel ‘traditionele’ reclame vaak het geval is, maar ze komen er keer op keer in aanraking mee. Wanneer ze een kopje thee zetten, drinken ze dit uit een mok met úw logo. Wanneer ze een belangrijke notitie schrijven, doen ze dit met úw bedrukte pen. Wanneer ze naar hun favoriete muziek luisteren, komt dit uit een bluetooth speaker met úw bedrijfsnaam erop.  Kortom, doordat u producten uitdeelt die mensen door de dag heen gebruiken, stijgt uw naamsbekendheid tegen een relatief lage prijs. Daarnaast creëert u op deze manier een positieve associatie met uw merk bij uw (potentiële) klanten.

Goedkope giveaways bedrukken

Het bedrukken van giveaways kunt u qua budget natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Neem bijvoorbeeld de aansteker, een populair item onder de giveaways. Voor ca. €270.- (excl. BTW) heeft u er al 1000 stuks, inclusief bedrukking! Dat zijn heel veel weggeefmomenten voor een klein prijsje. Of een ander populair artikel: de waterfles. Bedrukte waterflessen zijn de afgelopen enorm toegenomen in populariteit. Mensen nemen waterflessen mee voor onderweg, blijven gehydrateerd tijdens het sporten of drinken eruit gedurende hun werkdag op kantoor. Doordat de waterfles zo veel en zo vaak wordt gebruikt, is het een uitstekend middel om uw bedrijf te promoten. En dat hoeft absoluut niet duur te zijn! Bedrukte waterflessen kunt u namelijk al bestellen vanaf ca. €3.- (excl. BTW) per stuk bij een afname van 100 stuks. Dat is nou nog eens een mooi geschenk voor een mooie prijs.

Hoe worden relatiegeschenken bedrukt?

Bij het bestellen van bedrukte giveaways en relatiegeschenken komt u misschien termen tegen waarvan u nog nooit heeft gehoord. Tampondruk, blinddruk, foliedruk, digitale print, transfers… Er zijn veel manieren om producten van uw bedrijfsnaam te voorzien. De druktechniek wordt onder andere bepaald door het materiaal waarop gedrukt moet worden en het aantal drukkleuren waaruit uw ontwerp bestaat. Bij veel druktechnieken wordt er namelijk met losse drukkleuren gewerkt. Dit betekent dat uw ontwerp gelimiteerd is tot een maximaal aantal drukkleuren. Heeft uw ontwerp veel verschillende kleuren en kleurovergangen? Dan kunt u het beste voor een full color bedrukking gaan zodat uw ontwerp het mooiste tot z’n recht komt.

Online relatiegeschenken bestellen

Omdat er best veel bij het bedrukken van relatiegeschenken en giveaways komt kijken, is het belangrijk om met een bedrijf in zee te gaan dat gespecialiseerd is in het bedrukken van relatiegeschenken en u kunt helpen bij al uw vragen. Zo’n bedrijf is BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft al ruim 20 jaar ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken en het klantenteam weet dan ook precies hoe ze uw wensen moeten omzetten naar een mooi en effectief relatiegeschenk. Met een persoonlijke service en een groot assortiment helpen ze u graag bij het bestellen van uw perfecte geschenk.

Bent u benieuwd geworden naar wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan snel eens een kijkje op de website.

Related Posts