Verschillende soorten bakjes voor de dugout

0
Share

Bij sporten zoals voetbal, hockey of honkbal hoort natuurlijk een goed verzorgd veld en een passende dugout. Als het regent is het belangrijk dat de reservespelers onder een afdakje kunnen zitten en niet koud worden door de regen. Is de dugout bij jouw vereniging toe aan vervanging en ben je op zoek naar een nieuwe? Dan is het tijd om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Naast de verschillende voorzijdes, zijn er ook verschillende soorten stoelen en banken. Ben je benieuwd naar deze verschillende mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

Een bank

De simpelste en meest gangbare zitgelegenheid bij een dugout is een bank. En dit is niet voor niets, want een bank is erg praktisch. Op een bank passen vaak meer spelers dan wanneer je kiest voor aparte stoelen. Dit komt doordat de armleuningen van de stoelen veel ruimte innemen. Bij een bank kun je kiezen voor een of meerdere planken. Dus heb je geen groot budget en wil je het liefste zo veel mogelijk spelers kwijt op in de dugout? Dan kun je het beste kiezen voor de bank.

Stoelen

Vind je comfort belangrijk en wil je liever stoelen dan een bank? Dan kun je kiezen uit kuipstoelen en racestoelen. De kuipstoelen zijn plastic stoelen die vastzitten op een frame. Hierbij kun je kiezen uit een zwevend frame of een frame waar de stoelen op zijn gelast. Het voordeel is dat deze stoelen bestand zijn tegen vocht en dus tegen de regen kunnen. Als je echt voor comfort wilt gaan, kun je het beste de racestoelen kiezen. Deze luxe stoelen zitten erg comforttabel en hebben een luxe uitstraling. Deze stoelen zie je vaak voorbijkomen bij professionele clubs.

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Zoals je gelezen hebt zijn er drie verschillende zitgelegenheden waar je voor kunt kiezen als je een nieuwe dugout gaat aanschaffen. Voor welke je kiest heeft te maken met het budget en het zitcomfort. Als je twijfelt tussen twee opties, kun je het beste de zittingen in het echt komen proberen. Op die manier weet je zeker dat je de goede keuze maakt! Ben je benieuwd naar andere onderdelen van de dugout? Neem dan een kijkje op de website van Skor en ontdek het ruime assortiment aan dugouts van skor. Heb je vragen over een dugout of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Related Posts