De leukste DIY-projecten voor in het najaar

0
Share

De herfst is hier, als de herfst in volle gang is. Zeker in deze tijden van coronavirus is het lastiger om iets te doen, waardoor thuiszitten vooral de norm zal worden. Maar maak je geen zorgen! We hebben hiervoor enkele methodes bedacht, zodat je je dagen creatief en nuttig kunt besteden. Namelijk: doe-het-zelf projecten!

Wat is er leuker dan thuis (misschien met de kinderen) DIY-projecten op de keukentafel in elkaar te zetten? We hebben speciaal een aantal van de beste doe-het-zelf projecten voor je geselecteerd en hieronder op een rijtje gezet. werk!

Zelfgemaakt kaarsen

De tijd waar we nu in zitten is het heerlijk om DIY kaarsen te maken en aan te steken. Als de kaars ook lekker ruikt, is dit een goede bijwerking. Wil je niet veel geld uitgeven? Dat hoeft helemaal niet! Klik hier voor meer informatie over de benodigdheden en stappen die nodig zijn om je eigen mooiste en meest geurkaarsen te maken.

Gedroogde bloemenkrans

Gebruik de meest populaire bloem om je huis te verlichten: droogbloemen! Ideaal, want je hoeft er niet aan te denken dat de lucht in huis te droog is! Eerder schreef onze gastblogger Yonne een blog over het maken van DIY-kransen. Wil je ook zo’n mooie krans maken? Kijk dan hier voor DIY.

Pompoenvaas

Het typische element van de herfst zijn natuurlijk de pompoenen. Mooie kleuren zijn de kern van dit seizoen. Je kunt er ook hele mooie dingen mee maken, zoals deze vaas.

Najaarskapstok?

Nog een echte herfst DIY. Als je naar het bos gaat, vergeet dan niet een grote tak mee te nemen voor deze DIY. Je gebruikt een tak om een ​​hanger te maken en hangt deze vervolgens aan twee haken of een sterk touw. Super leuk en kan een speels en natuurlijk effect creëren in je interieur.

Zelf een Kerststal maken

We gaan al richting de Kerst en niets is leuker om samen met je gezin DIY projecten te doen in deze periode. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van een Kerststal van karton, takken of als je het wat professioneler wilt kun je ook plaatmaterialen gebruiken. Pak je het klein of groots aan? Het loont om er werk van te maken, dan zul je de stal niet alleen deze Kerst maar ook wellicht meerdere jaren kunnen gebruiken.

Veel DIY plezier!

Related Posts