Heb jij binnenkort een trouwerij? Huur een foodtruck!

0
Share

Een trouwerij is een van de meest belangrijke dagen in het leven. Het is dus belangrijk om van de bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Dit kan op verschillende manieren. In deze blogpost willen we het hebben over leuke ideeën voor een trouwerij, waarbij we ons richten op het gebruik van foodtrucks. Een foodtruck biedt namelijk de mogelijkheid om een unieke en originele draai aan de bruiloft te geven. Van foodtrucks met Italiaanse, Mexicaanse of Nederlandse gerechten tot aan ijskarren, er is genoeg keuze. In deze blogpost geven we je graag inspiratie met de leukste ideeën voor een trouwerij met foodtrucks!

1. Festivalbruiloft

Als je van een informele sfeer houdt en het liefst een festival-achtige bruiloft wilt, dan kan je denken aan een foodtruck festival. Door verschillende foodtrucks uit te nodigen, geef je je gasten de mogelijkheid om te proeven van verschillende gerechten en snacks. Het is ook mogelijk om mobiele barretjes of drankwagens in te zetten op het feest. Denk bijvoorbeeld aan een gin-tonic bar of een bierwagen. Hiermee verhoog je de sfeer en beleving van de bruiloft.

2. Diner op locatie

Een diner op locatie kan ook heel geschikt zijn voor foodtrucks. In plaats van traditionele catering, kan je kiezen voor een foodtruck diner. Je kan bijvoorbeeld een aantal trucks bij elkaar zetten en zo een gezellig en ongedwongen diner creëren. Kies bijvoorbeeld voor een Italiaanse foodtruck met heerlijke pasta’s en pizza’s en een Mexicaanse foodtruck met tacos en burrito’s. Op deze manier creëer je een unieke eetervaring voor de gasten.

3. Zoetigheden en snacks

Vergeet ook niet dat foodtrucks prima ingezet kunnen worden voor zoetigheden en snacks. Een ijskar of wafelkar kan bijvoorbeeld een mooie aanvulling zijn op het dessert of de receptie. Een foodtruck met popcorn of cotton candy maakt de dag helemaal af. Door creatief te zijn met verschillende smaken en soorten, kan je de gasten elke keer weer verrassen.

4. Late night snack

Naar mate de avond vordert en de alcohol begint te stromen, krijgen de gasten meestal trek in een late night snack. Een foodtruck met pizzapunten of hotdogs kan dan een goede uitkomst bieden. Door een late night snack te serveren, zorg je ervoor dat de gasten nog lang blijven hangen en genieten van de sfeer.

5. Foodtruck-experience

Als je op zoek bent naar een unieke, nieuwe ervaring voor je gasten, dan kan je denken aan een foodtruck-experience. Vraag bijvoorbeeld aan verschillende mensen om verschillende foodtrucks te runnen en houd een kleine wedstrijd. Laat alle trucks diverse gerechten serveren, van voorgerechten tot desserts. Laat de gasten de gerechten beoordelen en trek daar een winnaar uit. Zo krijgen gasten een nieuwe ervaring, terwijl jij ook nog eens een leuke acitiviteit hebt georganiseerd.

Related Posts