Bijzondere bitcoin verhalen

0
Share

Bijzondere Bitcoin verhalen, dat is waar je over gaat lezen in dit artikel. Je maakt kennis met de meest unieke verhalen over mensen die heel rijk zijn geworden met Bitcoin, maar je maakt ook kennis met verhalen over mensen die heel rijk werden en vervolgens alles verloren. Heb jij hier interesse in? Lees dan vooral verder!

Rijk geworden met Bitcoin

Bitcoin bestaat inmiddels al jaren en de koers is over de afgelopen jaren enorm geëxplodeerd. Hierdoor zijn veel mensen rijk geworden. Maar, dit zijn vooral de mensen die er vroeg bij waren en die niet verkocht hebben. Dat is enorm lastig om te doen en vaak heeft dit met geluk te maken. Er zijn verhalen over mensen van 18 jaar oud die in één klap miljonair werden. Ook zijn er verhalen van mensen die direct met pensioen kunnen. Top natuurlijk!

De negatieve kant van de verhalen

Natuurlijk hoor je altijd de goede verhalen, maar de minder goede verhalen hoor je niet. Er zijn ook enorm veel mensen geld verloren met Bitcoin. Dit hebben ze gedaan door te verkopen tijdens dalingen. Als ze gewoon hun positie hadden vastgehouden, dan was er niets aan de hand en hadden ze hoogstwaarschijnlijk winst gemaakt. Helaas is het voor ons mensen enorm lastig om tijdens periodes van verlies vast te blijven houden.

Er zijn genoeg verhalen over mensen die in Bitcoin hadden belegd en hierdoor eerst rijk werden en vervolgens alles verloren.

Het verhaal van Sam

Sam was iemand die heel vroeg begon met Bitcoin kopen. Na enkele jaren had hij een flinke winst van iets meer dan 1 miljoen euro! Enorm veel natuurlijk. Hij dacht echter dat dit kwam door zijn kennis over traden en beleggen. Hij verkocht zijn Bitcoins en besloot op de korte termijn te gaan handelen. Dus, niet meer Bitcoin kopen voor de lange termijn, maar gewoon daytraden. Hij begon en het ging al snel mis. Hierdoor verloor hij een groot deel van zijn winst. Zijn posities gingen naar beneden, waardoor hij nog meer ging kopen. Uiteindelijk verloor hij alles. Hij was miljonair, had alles kunnen doen met zijn leven en verloor het door hebzucht en het hebben van té weinig kennis. Dit wil je natuurlijk niet meemaken.

Het moraal van het verhaal

Je hoort vaak alleen de goede verhalen. De slechte verhalen hoor je niet omdat mensen zich hiervoor schamen. Wil jij beginnen met Bitcoin kopen en wil je mogelijk mooie rendement behalen? Kies voor het kopen van crypto via SATOS. SATOS is een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat het mogelijk maakt om tegen lage kosten diverse soorten crypto te kopen. Hierdoor kun jij profiteren van de bullmarkt van crypto en goede rendementen behalen. Let goed op en leer van de verhalen die hierboven genoemd zijn. Wees niet té zelfverzekerd. Wees niet té hebzuchtig. Wees realistisch, leer en maak een plan, alleen zo kun je namelijk winst gaan maken. Heel veel succes!

Related Posts