De juiste eetkamerstoelen zoeken? Daar helpen wij jou graag mee!

0
Share

Zijn jouw eetkamerstoelen verouderd, passen ze niet meer bij de tafel of zijn ze simpelweg niet comfortabel? Tijd voor nieuwe eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen zijn namelijk erg populaire items in je interieur, die vaak elke dag gebruikt worden. Ze moeten dus niet alleen mooi zijn, ze moeten ook lekker zitten en bovendien moeten ze tegen een stootje kunnen. Wanneer je op pad gaat om eetkamerstoelen te kiezen moet je dan ook met enkele dingen rekening houden. Wij zorgen ervoor dat jij de eetkamerstoelen vindt waar je lekker lang plezier van hebt. Wij geven je alvast enkele handige tips mee!

Meet het op!

Het klinkt cliché, maar meten is weten. Je wilt natuurlijk achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Het klinkt erg logisch, maar toch is dit een tip die vaak vergeten wordt. Meet niet alleen de lengte en de hoogte, maar zorg ook dat je de hoogte van de tafel meet. Zo weet je namelijk of je de stoelen mooi onder de tafel kunt schuiven. Ook zie je zo vaak hoeveel stoelen er onder de tafel passen.

Trek eens een foto

Vaak kan je je in de winkel niet meer levendig voorstellen hoe je woonkamer precies zou passen bij de eetkamerstoelen die je hebt gezien. Trek daarom op voorhand enkele foto’s van waar de stoelen precies moeten komen. Op die manier kan je je toch een beetje een beeld vormen van hoe het geheel er uiteindelijk gaat uit zien.

Kies tijdloos

Ben je het beu om elke 5 jaar van eetkamerstoelen te veranderen? Kies dan voor een tijdloos model, ga voor zachte en rustige kleuren die bij de rest passen. Een felle kleur ben je sneller beu, het is dus aangeraden voor een kleur & model te kiezen waar je jaren lang van kan genieten.

Mix & Match

Ben je toch fan van iets unieks en speciaal? Kies dan voor verschillende soorten eetkamerstoelen. Tegenwoordig kan je alles na gelang combineren, je kan dus verschillende stoelen aan een eettafel zetten. Dit zorgt voor een leuk en speels effect. Ben je na een tijd een stoel beu? Dan hoef je er gelukkig maar eentje te vervangen. Handig dus!

Test de eetkamerstoel

Blijf gerust een tijdje in een eetkamerstoel zitten in de winkel, pas zo weet je dat de stoelen echt lekker zitten. Ze moeten namelijk ook na 5 minuten proefzitten nog aan je eisen voldoen, zijn ze comfortabel? Dan heb je de perfecte stoel gevonden.

Related Posts