De tassen modetrends voor zomer 2022

0
Share

Klassiekers, vintage, piffer tassen, pillow bags, micro tassen en fun bags. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is weer de trend. In dit artikel bespreken we de belangrijkste tassentrends voor het zomerseizoen van 2022 met je door. Hier wil je mee gezien worden, dus! Laat je inspireren en lees vooral even verder.

De klassiekers

De klassiekers zijn niet voor niets klassiekers. Denk aan de klassieke modellen van een leren shopper of mooie kleine zwarte crossbody bag met ketting hengsels. Deze zullen voorlopig de trends nog niet verlaten.

De bucket bag

Een bucket bag, ook wel een emmertasje, is ook echt een blijvertje in tassenland. Deze klassieke tas geeft een echt Parijs uit de jaren twintig gevoel en samen met een mooi mantelpakje steel je flink de show, waar je ook bent. Pluspunt: je kunt ze goed vullen met al je spullen. Dit stevige tasje draagt jouw iphone en portemonnee met make up gemakkelijk mee.

Fun bags

Dit zijn de statement bags, met fantasierijke, kleurrijke en speelsheid. Glitter details, felle kleuren en opvallende vormen zijn de standaard in dit type tassen.

Rugzakken

Ook de rugzakken verliezen we niet uit het oog. Zeker in ons Nederland zijn handige rugzakken met een stylish uitstraling steeds populairder aan het worden. Denk bijvoorbeeld aan de rolltop rugtas: deze is vaak waterdicht en rol je makkelijk open en dicht. Er past hartstikke veel in en deze rugtas is perfect voor de fietsers onder ons.

Vintage

Vintage is ook terug van weggeweest sinds een aantal jaren, en deze trend gaat ons voorlopig nog niet verlaten. Shoppen voor een mooie tweedehands Chanel of juist een leren tas van een onbekend merk in een vintage winkel is hipper dan hip. En het mooie is, dat deze manier van tassenmode nog duurzaam is ook. Heb je een dure tas op het oog? Kijk dan eens of je deze vintage kunt vinden. Tweedehands is allang niet meer voor geitenwollensokken!

Related Posts