Draag je het niet? Verkoop het!

0
Share

Tweedehands kleding in je kast liggen? Die broek die ja al maanden zoekt maar nergens kan vinden? Lekker online shoppen? Vinted is de oplossing voor jou! Maar wat is Vinted en hoe werkt het? Lees alles over deze nieuwe trend hieronder. 

 Wat is Vinted?

Op Vinted kun je kleding en schoenen kopen en verkopen. Het is een internationale markt voor tweedehands goederen. Naast kleding en schoenen kunnen ook cosmetica worden verkocht, maar dergelijke producten mogen alleen als nieuw worden verkocht. Maar liefst 25 miljoen mensen gebruiken Vinted. 

Vinted wordt steeds populairder omdat het een veilige manier is om kleding te verkopen. Via andere platformen zoals Marktplaats worden mensen nog wel eens bedrogen. 

Vinted stelde een manier voor om zowel kopers als verkopers risicovrij te maken. Daarom is het niet erg moeilijk om via Vinted te verkopen. Vinted biedt gebruikers gemak. 

Hoe werkt het?

Via vinted kun je je kleding helemaal gratis verkopen. Je hoeft alleen maar een account aan te maken, en dan kun je beginnen met het vullen van je kast. Als je naar je profiel gaat, zie je je garderobe. Wanneer je er een artikel op zet, verschijnt het in het overzicht of in de zoekresultaten wanneer iemand op zoek is naar dergelijke producten. Je kunt verzenden via verschillende postbedrijven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor DHL en PostNL. In dit geval kan de koper kiezen tussen de twee opties en de verzendkosten betalen. Je hoeft deze vergoeding niet zelf te betalen. 

Iets verkocht, wat nu?

Jouw product is verkocht. Je krijgt nu een mailtje van Vinted en een melding in de App. De koper heeft het geld al betaald en gekozen hoe ze het verzonden willen hebben. In de chat met de koper kun je het verzendlabel downloaden. Het geld wat de koper betaald heeft is nu bij Vinted. Pas als de koper het product ontvangen heeft en bevestigd heeft dat het binnen is krijg jij het geld van Vinted. Hierdoor komen kopers niet voor onverwachte verrassingen te staan. Kopers kunnen jou nu een positieve review geven en hierdoor krijg jij een goede naam op Vinted! Goed geregeld toch? 

Dus heb wil jij graag van die oude broek af en toch nog een extra centje verdienen? Of ben je juist opzoek naar nieuwe kleding? Dan is Vinted het platform voor jou. Het is makkelijk en veilig te gebruiken voor zowel kopers als verkopers. Veel mensen denken dat Vinted de toekomst is van de tweedehandse mode. 

Related Posts