Goede voornemens voor 2022

0
Share

Het nieuwe jaar is weer begonnen en veel mensen beginnen dat met goede voornemens. Heb jij voor dit jaar al een lijstje met goede voornemens en heb je moeite om dit vol te houden? Wij hebben een aantal voornemens op een rijtje gezet met tips om deze vol te houden. Lees snel verder!

Duurzamer leven

Duurzaamheid gaat voor steeds meer mensen een grote rol spelen. Heb je je voorgenomen om duurzamer te leven? Dit voornemen kan je ook in het gebruik van de badkamer meenemen! Zet bijvoorbeeld de kraan uit terwijl je aan het tandenpoetsen bent of douche wat korter. Wil je toch liever wat langer onder de douche blijven staan? Dan is een waterbesparende douchekop misschien wel iets voor jou. Zo hoef je niet korter te douchen, maar bespaar je wel water!

Opruimen en schoonmaken

Een opgeruimd huis (of in dit geval badkamer) is een opgeruimd hoofd! Dit goede voornemen staat dan ook bij veel mensen op het lijstje. Maar waar ga je beginnen? De eerste stap is om op te ruimen en misschien wel spullen weg te gooien. Doordat je minder spullen hebt, heb je ook meer overzicht en minder kans om er weer een rommel van te maken. Daarnaast vangen spullen stof, dus hoe minder spullen, hoe minder stof en dus minder om schoon te maken. Stap twee is om een logische indeling te maken. Sorteer je producten op categorieën en berg ze bij elkaar op. Zo heb je een overzicht van wat je allemaal nog hebt en weet je precies waar het ligt. Als laatst volgt het schoonmaken van de badkamer. Doordat de ruimte opgeruimd is, kan je het ook makkelijker schoon houden.

Meer ontspannen

De dagen zijn vaak te kort en daardoor vergeten veel mensen te ontspannen en even een momentje voor zichzelf te nemen. Neem jezelf voor om zeker één keer per week een ontspanmomentje in te plannen. Zet deze ook in je agenda, dan kan je er niet omheen en kan je niet iets anders plannen! Hoe deel je deze tijd dan in? Neem bijvoorbeeld een warm bad en verzorg daarna je huid met een bodylotion en een masker.

Badkamer verbouwen

Misschien heb je wel het goede voornemen om je badkamer te gaan verbouwen, dat kan bij Sani4all badkamerwinkel! Dit is geen voornemen dat je langdurig vast moet houden, maar een eenmalige (maar grote) verandering. Hierbij is de tip om het zo snel mogelijk (als dat natuurlijk kan) uit te voeren. Zo heb je de kleinste kans dat je het toch stiekem weer een jaar uitstelt.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamer winkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Related Posts