Het mag weer: organiseer je bedrijfsfeest!

0
Share

Gelukkig is het weer zover. Door wat versoepelingen van de maatregelen is het weer mogelijk om een bedrijfsfeest te organiseren. Natuurlijk hebben wij ons wel aan de standaard maatregelen te houden die volgens het RIVM gelden. Maar wat zijn we blij dat we weer eens gezellig samen mogen zijn.

Elkaar mogen ontmoeten in een andere omgeving en sfeer. Indirect is het natuurlijk werk gerelateerd, maar de sfeer en intentie achter een bedrijfsfeest legt natuurlijk de nadruk op feest. En dit betekent gezelligheid, lachen, dansen, muziek, geen werkdruk. Je houdt je eens niet bezig met cijfers of taken die af moeten zijn aan het einde van je werkdag.

Tevreden medewerkers betekent een hogere productiviteit

Het is een win-win situatie. Het personeel is altijd in voor een feestje. En helemaal als het op kosten van de baas wordt georganiseerd. Eerlijk is eerlijk.
Maar ook voor het bedrijf is het een win-situatie, want aan het einde van de rit heb je tevreden ontspannen medewerkers. En dit betekent dat de productiviteit omhoog gaat.

Om een feest voor het bedrijf en haar personeel te organiseren moet je denken aan bepaalde factoren, waaronder datum, thema, aantal personen, eten & drinken, muziek en heel belangrijk: de locatie!
Waar ga je zoveel mensen (met de maatregelen in acht genomen) bij elkaar laten komen voor een feest. Natuurlijk in Eindhoven.

Hoe vind je locaties in Eindhoven?

Gelukkig bestaan er vele zoekmachines op het internet om de juiste locatie te vinden. Je zoekt op de termen Bedrijfsuitje Eindhoven. En voila, je krijgt heel veel hits. Vele locaties komen naar boven, die aan jouw wensen voldoen.

Je wil natuurlijk als bedrijf zijnde rekening houden met de wensen en behoeften van jouw personeel. Heel begrijpelijk, want wat de één leuk vindt, hoeft de ander niet leuk te vinden. Natuurlijk stuur je als bedrijf in een bepaalde richting. Denk bijvoorbeeld aan thema’s. Laat je personeel kiezen uit een 3-tal thema’s. En wees duidelijk dat het thema met de meeste stemmen wint. Je kunt hierop jouw keuze voor een locatie afstemmen.

Wensen en behoeften

Ook de datum bepaal je zelf als bedrijf. Ga je voor een werkdag of een dag in het weekend en verplicht je je medewerkers om hiervoor terug te komen?
Allemaal factoren waar je rekening mee dient te houden, voordat je überhaupt naar een locatie hoeft te zoeken. En begin ruim op tijd, want een locatie in een bepaald seizoen, kan namelijk snel volgeboekt of gereserveerd zijn.

Via Bedrijfsuitje Eindhoven vind je de beste, mooiste, gezelligste en betaalbare locaties. Het is nu aan jou om de belangrijke factoren op een rij te hebben en reserveren maar!
Vergeet niet dat het altijd een leuk en plezierig proces is om een feest te organiseren om nooit meer te vergeten. Een gratis feest, met gratis eten en drinken van een goed cateringbedrijf. Zorg ook dat het buffet gevarieerd is.

Kortom het organiseren van een feest voor het bedrijf is een hele opgave, maar het is de moeite waard. Je hebt tevreden medewerkers, het bedrijf staat ook informeel in de spotlights.
Bovendien is het nu tijd om gebruik te maken van de situatie in deze corona-tijd: het mag weer! Dus wacht niet te lang, een ieder heeft hier behoefte aan. Zowel het personeel als de locaties.

Related Posts