Het mooie van de collecties van Arte behang

0
Share

Arte Wallcoverings verhogen de schoonheid van elk interieur. Er zijn in deze reeks tal van ontwerpen waarbij er veel diversiteit is in vorm en kleur. Door Arte Walls -behang te kopen, verbeter je echt de look en feel van je huis. De echte mode- en trendfanatiekelingen kunnen hun hart ophalen met de nieuwe collectie van Arte. Laat je inspireren!

Veen nieuwe collecties en vooruitstrevend

Arte Wallcoverings is al tientallen jaren een begrip in de behangwereld. Ze zijn een inspiratie voor de levende wereld en zijn verkocht in meer dan 80 landen. Arte International is het bedrijf achter dit beroemde behang; het hoofdkantoor is gevestigd in België. Arte Walls wordt echter nog steeds in veel andere landen verkocht. Arte Wallcoverings worden jaarlijks door experts ontworpen. Ze komen elke keer uit in een nieuwe collectie en worden als echt artistiek beschouwd.

Het behang van Arte International heeft prachtige ontwerpen die uniek en verfrissend zijn. Ook onderzoeken ze nieuwe productiemethoden en materialen. Bijna de helft van alle Arte-behang wordt in eigen fabriek vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke methoden met hoge duurzaamheidsnormen.

Bedrukt behang is niet iets nieuws

In het verleden geloofden mensen dat rustige behangontwerpen het populairst waren. Dit betekende dat ontwerpen die neutraal waren of mooie patronen hadden als populair werden beschouwd. De grootste prioriteit was het creëren van een kamer met een rustige uitstraling. Dit is de afgelopen jaren echter veranderd; mensen geloven nu dat muren moeten worden bedekt met bijzondere en soms wat drukke vormen en afbeeldingen.

Sommige behangen zijn zo druk en dramatisch dat ze de kamer echt een dramatische sfeer kunnen geven. Je kunt echter ook één wandruimte met dramatisch behang gebruiken om een ​​effect te geven in een ruimte zoals een woonkamer of slaapkamer. Het is dus wel gebleken dat het gebruik van behang in een of meerdere muren in een ruimte de sfeer voldoende kan beïnvloeden. Extra meubels zijn dan niet nodig om dit effect te bereiken.

Behangtrends zijn onder meer 3D

De 3D-behangtrend is een van de nieuwste manieren om muren te decoreren. Het geeft kamers een speciaal gevoel door het te laten lijken alsof bloemen, dieren of andere patronen tot leven zijn gebracht. Dit is vooral geweldig voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven of slaapkamers. Behang is een prachtige manier om kamers te decoreren; het kan echter ook worden gebruikt om een ​​huis te personaliseren. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​bestaande foto te gebruiken of een nieuwe te maken, misschien van het gezin, een vakantie of wat je maar wilt.

Related Posts