Tips om jezelf te verwennen in de wintermaanden

0
Share

De tijd van regen, storm en een grijze lucht is helaas weer aangebroken. Buiten wordt het weer vroeger donker en de kou blijft niet onopgemerkt. Vandaar dat de meeste mensen het liefst binnen blijven tijdens de koude wintermaanden. Om ervoor te zorgen dat de winterdip jou dit jaar niet te pakken krijgt hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Winterwellness

Geniet van een heerlijk warm bad met veel badschuim of een bruisbal in het water toevoegen voor een heerlijke geur of wellicht een verkoudheidsbad om jezelf weer op te kikkeren. Een lekker kopje thee erbij en een goed boek of je favoriete serie kun je heerlijk ontspannen. Door een paar kaarsjes aan te doen creëer je binnen een handomdraai een sfeervolle plek om te relaxen.

Fleur je huis op

Buiten wordt het steeds het vroeger donker. Hoogste tijd dus om een gezellige sfeer in huis te brengen. Zet de openhaard of een paar kaarsjes als je naar huis komt. Haal de herfst of winter decoratie van zolder of koop een mooie bos bloemen om meer kleur in huis te brengen. Heb je zelf geen tijd om naar een bloemist te gaan kan BoeketCadeau eenvoudig een bloemetje bezorgen. Bekijk de mooie boeketten of geef je favoriete wensen door.

Vul je kledingkast met een nieuwe wintercollectie

Ga op pad en shop een paar leuke winteroutfits die je tijdens de koude dagen mooi warm houden. Een leuke trui of een oversized hoodie doen je altijd goed in dit seizoen. Voor het geval dat je nog veel kouder wordt is een sjaal, muts of handschoenen ook alvast handig om in te slaan. Je weet maar nooit wanneer ze van pas komen.

Piep er even tussenuit

Heb je nog verlofdagen over? Boek dan een vakantie of een weekendje weg. Door er even tussenuit te piepen kun je je batterij weer opladen en energie tanken om er de hele winter tegenaan te kunnen. Als je de kou helemaal zat bent is een tropisch land wellicht een keuze. In het geval dat je liever een skipiste op en af scheurt kun je een tripje naar Zwitserland of Oostenrijk boeken.

Related Posts