3 geschikte plekken in huis voor shutters

0
Share

Je hebt het vast wel ergens gezien de afgelopen tijd: shutters. Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Je kan de lamellen kantelen en zo zelf bepalen hoeveel licht je in jouw woning wilt. Deze raamdecoratie is een echte trend op interieurgebied. Je ziet ze veel voorbijkomen in interieurstyling magazines en op het internet. Je kan ze op veel plekken in huis laten plaatsten. Ben je benieuwd op welke plekken? Lees dan verder en kom erachter!

Woonkamer

Als je in de woonkamer televisie aan het kijken bent dan is het natuurlijk vervelend als de zon erop schijnt. Shutters kunnen hier een goede oplossing voor zijn. Je kunt ze namelijk volledig openzetten, maar ook helemaal dicht. Merk je dat je behoefte hebt aan licht, maar wil je niet helemaal in de zon zitten? Zet ze dan half open.

Keuken

Ook in de keuken zijn shutters ideaal. Tijdens het koken geniet je van de lichtstralen en tegelijkertijd heb je genoeg privacy. Als je shutters wilt aanschaffen voor in de keuken, moet je goed opletten. Ze zijn namelijk niet allemaal geschikt voor in de keuken. Tijdens het koken kunnen er vet- en waterspetters op komen. Het is daarom belangrijk dat je shutters kiest met een vochtbestendige lak. Deze lak beschermt de shutters en voorkomt dat ze kromtrekken. Ook zijn ze door deze lak makkelijker schoon te maken.

Badkamer

Als je een raam hebt op de badkamer, dan is het belangrijk om deze af te kunnen sluiten voor privacy. Als je raamdecoratie ophangt in de badkamer dan moet dit wel tegen vocht kunnen. Niet ieder type raamdecoratie kan even goed tegen warme temperaturen en vochtige ruimtes. Shutters zijn geschikt voor in de badkamer als deze afgewerkt zijn met vochtbestendige lak. Zolang de houten latten niet direct in contact komen met water, zullen ze niet kromtrekken. Het is wel belangrijk om de badkamer regelmatig te laten luchten, zodat het vocht weg kan.

Shutters op maat

Ben je enthousiast geworden over de shutters en overweeg je om deze aan te schaffen voor in de keuken of badkamer? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters. Deze partij heeft een enorm aanbod en kan jou helpen bij het vinden van de perfecte shutters. Ze kunnen de shutters op maat maken, dus er is altijd iets voor jou! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

Related Posts