8 redenen waarom horren ideaal zijn

0
Share

Iedereen heeft een hekel aan ongedierte en insecten in huis. Wespen, muggen of bijen… Niemand wil gestoken worden terwijl je lekker binnen zit. Veel mensen houden om die reden hun ramen en deuren in de zomer toch maar dicht. Zonde, want met horren kun je gewoon genieten van frisse lucht zonder al het ongemak dat daarbij komen kijken. In dit artikel geven we je acht redenen waarom horren ideaal zijn!

  1. Frisse lucht in huis

Met een hordeur kun je frisse lucht in huis hebben. Vooral in de slaapkamer is dat erg belangrijk, want het zorgt ervoor dat je een goede nachtrust hebt als er frisse lucht in je kamer is. Met een goede hor voor je slaapkamerraam kun je deze de hele nacht op kiepstand open houden.

  1. ‘s Avonds kun je alles open zetten

Muggen zijn het meest actief in de avonduren en dat is juist in de zomer de tijd dat het lekker begint af te koelen. Met een hor kun je je ramen en deuren gerust open zetten en je huis laten afkoelen zonder dat je lek geprikt wordt door de muggen.

  1. Geen gezoem in huis

Muggen en vliegen zijn vreselijk vervelend als ze rond je hoofd zitten te zoemen de hele tijd. Ze houden je uit je slaap of uit je concentratie als je bijvoorbeeld aan het werken of leren bent. Met een hor heb jij geen last van gezoem in huis. Lekker rustig dus.

  1. Minder last van hooikoorts

Ben jij een hooikoorts patiënt? Dan weet je vast maar al te goed dat zodra de lente aanbreekt en de ramen open gaan, je binnenshuis ook flink zit te niezen als je niet oppast. Met een hordeur voorkom je dat rondzwevende pollen je huis in komen. Frisse lucht zonder de problemen!

  1. Hordeuren zijn kindveilig

Hordeuren die in een plissé- of rolvorm zijn gemaakt zijn kindvriendelijk want de vingers kunnen hier niet meer tussen komen. Super fijn!

  1. Passend in elke opening

Er zijn tegenwoordig meer dan alleen standaardmaten voor horren. Je kunt ze namelijk ook gewoon op maat laten maken.

  1. Onzichtbaar

De oude horren waren niet zo mooi, maar de nieuwe tegenwoordig zie je bijna niet meer zitten. Ze worden mooi weggewerkt en kunnen strak voor het raam worden gerold.

  1. Veel keuze

Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze in type horren voor in huis. Voor de serre, brede of smalle deuren, grote of kleine ramen. En dan nog vouw-, rol- of hangende horren.

Related Posts