De voordelen van een tafelzeil

0
Share

Met een tafelzeil op je tafel profiteer je van verschillende voordelen. Hieronder vind je meer informatie over deze voordelen.

De uitstraling

Tegenwoordig is tafelzeil niet alleen meer verkrijgbaar met eenvoudige stipjes of bloemetjes. Tafelzeil is steeds populairder en de prints worden dan ook steeds uitgebreider. De keuze is inmiddels erg groot en ook bepaalde interieurtrends zie je terug in de tafelzeilen collecties. Afgelopen jaren is er bijvoorbeeld een echte trend wat betreft botanische prints. Ook tafelzeilen met prachtige bladeren, jungle look en andere tropische looks zijn erg populair geworden en het aanbod daarin is steeds groter. En wat dacht je van de betonlook trend? Je hebt nu ook tafelzeilen met betonlook, zelfs in verschillende soorten en kleuren! Inmiddels zijn er wel honderden verschillende tafelzeilen verkrijgbaar. Het is een echte eye-catcher op je tafel. De mooie print zorgt voor een gezellige, strakke of moderne uitstraling, het is maar net wat jij wilt!

Bescherming voor je tafelblad

Tijdens de maaltijden wordt er natuurlijk wel eens geknoeid, dat overkomt iedereen wel eens. Zeker gezinnen met kinderen weten hier waarschijnlijk alles van. Een beker ranja is zo omgegooid en eten met de mond boven het bordje lukt bij jonge kinderen vaker niet dan wel. De kans dat de tafel na iedere maaltijd dus schoongemaakt moet worden is vrij groot. Als je zo’n vlek dan niet meer uit je tafelblad krijgt is dat natuurlijk enorm balen en heel erg zonde. Een tafel is vaak vrij duur en je koopt waarschijnlijk dan niet zo gemakkelijk weer een nieuwe. Voorkom dus dat er vlekken in je tafelblad terecht komen door het af te dekken met een tafelzeil. Hoewel bepaalde hardnekkige kleurstoffen ook niet altijd uit een zeil te krijgen zijn, is het wel minder erg dan wanneer je een vlek niet meer uit je mooie (dure) tafelblad krijgt. Een tafelzeil kun je immers gemakkelijker een keertje vervangen dan een complete tafel!

Related Posts