Landelijke lampen voor een gezellige woning

0
Share

Op zoek naar een sfeervolle lamp in landelijke stijl? Dan hebben we bij Woondesign zeker en vast wat jij zoekt. Landelijk, af en toe ook wel ‘brocante’, is een erg gewilde stijl lampen op de dag van vandaag. Het is een stijl die zich baseert op verschillende houtsoorten en lichte kleuren. Af en toe kunnen er versieringen aan de lampen zitten. Maar de meeste mensen opteren voor rustige landelijke binnenverlichting. Landelijke verlichting bestaat meestal uit een warm, oranje licht. Dit geeft een gezellige, sfeervolle uitstraling. De lamp zelf hou je ook beter neutraal, denk aan beige, grijs, taupe en lichte kleuren, maar ook zwart of wit kan een landelijk effect uitstralen.

Landelijke stijl

Natuurlijk is het belangrijk de stijl van jouw volledige woning door te trekken tot in de verlichting, zo creëer je een mooi geheel. De landelijke stijl is momenteel erg bekend en nog steeds in opmars, denk maar aan de fermette en de pastorij woningen die nu erg in trek zijn. Landelijk kan je beschrijven door een lichtjes klassieke stijl op basis van eerder natuurlijke tinten. Wat leuk is aan een landelijke stijl is dat deze stijl niet uit de mode geraakt, het is een tijdloze stijl waar je jarenlang van kan genieten.

Van landelijke lampen kom jij tot rust

Waarom is de landelijke stijl nu zo populair? Je haalt als het ware een beetje de natuur in huis. Je bent op zoek naar een gevoel van rust en zit liefst zo ver mogelijk weg van de grote stad. De landelijke stijl is een stijl waarin je kan thuiskomen en volledig kan ontspannen. Landelijke verlichting speelt hier een grote rol in. Zonder licht is de woning maar kil en ongezellig, een landelijke lamp hier en daar maakt van jouw huis een thuis. Wil je graag een landelijk effect in jouw huis? Kies dan voor een soort lampen dat je doortrekt in het volledige huis, zo heb je hetzelfde landelijke effect in elke ruimte en vormt alles een prachtig geheel. Bovendien moet verlichting ook functioneel zijn, denk dus goed na over de plaatsing van de lampen.

Een landelijke woonkamer

Natuurlijk is de woonkamer een ruimte die zich perfect leent tot een landelijk interieur. Maak het niet te gek, kies dus geen dolle kleuren voor op de muren en ga voor een neutrale, bijvoorbeeld houten vloer. Ook de eettafel en stoelen zijn mooi in houten en robuuste materialen. Bij zo’n interieur is een landelijke lamp dus een echte eyecatcher. Bij Woondesign hebben we prachtige rustieke hanglampen, staande lampen, wandlampen en dat voor binnen en buiten, zo vind je altijd wel een lamp die bij jou en jouw woonstijl past.

Koop jouw landelijke lampen bij Woondesign

Bij Woondesign hebben we een zeer uitgebreid assortiment landelijke lampen. Op onze site kan je een kijkje nemen tussen onze prachtige lampen, bovendien kan je deze bij ons makkelijk bestellen. Niet tevreden van de lamp? Dan heb je 14 dagen de tijd om de lamp te retourneren. Bij vragen kan je ons natuurlijk ook altijd contacteren.

Related Posts