Op zoek naar een fraai houten tv meubel voor jouw interieur 

0
Share

Wil je het interieur in huis vernieuwen, zonder hierbij grondig te renoveren? Het vervangen van enkele losse meubels kan een groot effect hebben op de uitstraling van ruimtes. Kies bijvoorbeeld voor een nieuw tv meubel. Ga je voor een tv meubel in zwart, wit of een warme houtkleur? Daar televisies de afgelopen jaren steeds groter zijn geworden, is ook het formaat van tv meubels toegenomen. Het maakt dat een dergelijk dressoir een eyecatcher in het interieur kan vormen. Niet alleen is het belangrijk na te denken over het model tv meubel wat in jouw interieur past; besteed minstens zoveel aandacht aan het decoreren ervan. Zo leid je de aandacht weg bij het grote zwarte scherm aan de wand. In dit artikel lees je er meer over. 

Keuze uit een breed scala aan tv meubels 

Wie online op zoek gaat naar een nieuw tv meubel zal al snel opmerken, dat het aanbod zeer groot is. Ga je voor een houten tv meubel wit, passend bij de beige tint verf op de wand achter het meubel? Kies je wellicht voor een stoer industrieel ogend dressoir van metaal? Het voordeel van houten meubelen is niet alleen dat deze doorgaans zeer duurzaam zijn, ook geven de ruimte een warme uitstraling. Zelfs wanneer je voor houten meubels in een witte of zwarte kleur kiest. De duurzaamheid zit niet alleen in de kwaliteit van het hout, maar ook in de mogelijkheid om kleine beschadigingen te herstellen. Schuur het hout lichtjes, om het meubel vervolgens opnieuw te lakken. 

Indeling van een houten dressoir 

Let bij de aanschaf van een houten tv meubel of dressoir niet alleen op de kleur ervan; kijk ook naar de indeling van het meubelstuk. Sommige tv meubels hebben uitsluitend gesloten vakken, terwijl andere modellen over een combinatie van gesloten en open vakken beschikken. Een open vak is een goede plek de fotoboeken, voor een aantal accessoires, enzovoorts. 

Decoreer het tv meubel in je woonkamer

Eerder las je al dat het belangrijk is een tv meubel te stylen met verschillende accessoires. Het helpt te voorkomen dat de aandacht direct uitgaat naar het grote, lelijke zwarte scherm aan de wand. Decoreer het dressoir bijvoorbeeld met een schilderij, een aantal fotolijstjes of een grote vaas. Ook het gebruik van een kleine lamp op een dressoir staat vaak prachtig. Op het internet doe je veel inspiratie op voor het decoreren van dit meubelstuk. 

Related Posts