Voor elke opbergwens een kast

0
Share

Tijd om op te ruimen

De tijd vliegt! Misschien is voor je gevoel de zomer nog maar net voorbij, maar we zitten alweer midden in de winter. Tijdens deze koude dagen verblijven we de komende maanden weer vaker binnen. Dan valt die rommel opeens wel erg op, dus tijd om op te ruimen! Maar waar laat je al je spullen? Wanneer je meer binnen leeft kom je er achter dat je misschien toch wel wat meer opbergruimte kunt gebruiken. Gelukkig is daar een oplossing voor; een kast op maat! De naam zegt het al. Een kast helemaal op maat gemaakt zodat deze past bij jouw huis en jouw opbergwensen.

Een kast in alle soorten en maten

Weinig ruimte en denk je dat jij geen plek hebt voor een kast op maat? Het mooie van een kast op maat is dat deze op een plek kan worden geplaatst waar deze nauwelijks in de weg staat. Bijvoorbeeld in een al bestaande nis of een muur waar nu een losse kast staat. Heb je ergens een verloren hoek? Ook daar kan een kast voor worden gemaakt. Op deze manier gaat er voor je gevoel geen ruimte verloren, maar win je toch een zee aan opbergruimte. Win win dus! Eindelijk plek voor al het speelgoed van de kinderen, spelletjes, boeken of tijdschriften.

In elke kamer een kast

Bij een kast op maat denk je misschien al gauw aan de woonkamer. Maar een kast op maat kan in elke gewenste ruimte worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, met ruimte in het midden voor de televisie. Prachtig! Of de hal of bijkeuken. Op deze manier creëer je rust en een opgeruimde uitstraling. Al je was -en schoonmaakmiddelen uit het zicht, met speciale ruimte voor de wasmachine en droger. Ook alle schoenen, sjaals en handschoenen kunnen netjes achter een deurtje worden opgeborgen.

Opgeruimd staat netjes

De zolder is ook een perfecte plek voor een kast op maat. Hier worden vaak veel spullen opgeborgen. Dit is in de meeste gevallen niet heel netjes en overzichtelijk. Op zolder zit je met schuine daken, dus is het lastig om een kast neer te zetten om de spullen in op te bergen. Geen probleem! Een kast op maat kan zelfs voor muren met afwijkende afmetingen worden gemaakt. Ideaal dus voor een zolder met schuine daken of een kast rondom een raam. Kies daarbij jouw favoriete kleur, materiaal en greepjes en jouw droomkast is werkelijkheid geworden!

Wil jij ook een kast op maat? Neem contact op met de woonwinkel in Oldenzaal en vraag naar de mogelijkheden.

Related Posts