Wat kan verf doen met je interieur?

0
Share

Zijn jouw muren grijs, zwart of wit geverfd of ben je meer voor behang aan je muur? Een kleurtje verf op je muur kan de sfeer in je interieur naar een hoger niveau brengen. Daarnaast kan een laagje verf ook het hout in je woning beschermen. Je woning zal er dus ook netjes en verzorgd uitzien wanneer je muren mooi beschilderd zijn. Genoeg redenen dus om je woning te verven.

Welke verf past in jouw interieur?

Ken je dat gevoel, je gaat naar de winkel maar je kan echt niet zien of de kleur die je in de winkel ziet, ook echt bij jouw interieur past. Al die verschillende kleuren kunnen soms zorgen voor keuzestress. Je hebt geen idee welke kleur verf je nu eigenlijk moet kiezen. Dit ligt voornamelijk aan welke stijl je hebt maar ook bijvoorbeeld aan hoe groot je huis is. We helpen je hier graag bij! Eerst maken we het onderscheid tussen warme, koude en neutrale kleuren. Warme kleuren zijn eerder oranje, geel of rood en koude kleuren zijn groene, blauwe en paarse kleuren. Daarnaast zijn er ook neutrale kleuren, waarvan grijs en bruin voorbeelden zijn. Als volgende ga je best nadenken over de functie van de ruimte die je wilt verven. Wordt het een actieve ruimte zoals een keuken of een inkom? Of is het eerder een passieve ruimte zoals je slaapkamer of je woonkamer. Voor een actieve ruimte kan je het beste koudere kleuren gebruiken. Daarnaast, in passieve ruimtes, gebruik je best warmere kleuren om meer tot rust te komen. Als volgende, is ook de lichtinval van de ruimte belangrijk. Komt er veel natuurlijk licht binnen of juist weinig? Zijn de kamers noordelijk of zuidelijk georiënteerd? Ook dit heeft invloed op de tinten die je kan nemen voor je muren.

Heb jij interieuradvies aan huis nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je echt hulp nodig van een professional om je verf kleur te kiezen? We kunnen je verzekeren, je bent niet de enige! Verf van The Deco Factory is een goede keuze. The Deco Factory help je daarnaast ook graag verder met interieuradvies bij jou thuis. Om de juiste match te vinden, komen de experten van The Deco Factory graag bij jou thuis langs. Ze komen je ruimtes als geheel bekijken en kiezen dan samen met jou welke kleur verf jij nodig hebt in je interieur. Ideaal voor iedere twijfelaar!

Related Posts