Wil je je tuin afbakenen? Dit zijn de opties!

0
Share

De keuze om jouw tuin af te bakenen is vast een goede, weloverwogen keuze. Wellicht vind je het prettig om wat meer privacy te creëren, maar misschien gaat het je ook wel om het uiterlijk van jouw tuin. Wat je reden ook is: het correct afbakenen van je tuin is niet iets dat je in enkele minuten doet. Zo moet je onder andere de verschillende afbakening mogelijkheden gezien hebben, maar moet je ook zaken als prijs, kwaliteit en de service van de aanbieder in je achterhoofd houden. Om jou een beetje wegwijs te maken in de wereld van de afbakeningen en om je hier en daar wat advies te geven, is dit blog geschreven. Als jij jouw tuin correct wilt afbakenen, raden we je zeker aan om verder te lezen!

Natuurlijk of niet?

De eerste keuze waar je voor komt te staan als je aan het oriënteren bent op een vorm van tuin afbakening, is de vraag of je gebruik wilt maken van een ‘groene’ afbakening of een onnatuurlijke afbakening. Zo kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een klimop of een rij coniferen, maar ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk aan te schaffen. Wanneer je voor de eerste optie gaat, moet je weten dat er wel een redelijke verantwoordelijkheid blijft bestaan. Zo moet je jouw natuurlijke afscheiding voorzien van voldoende water en moet je het eens in de zoveel tijd knippen of snoeien. In het geval van een onnatuurlijke afscheiding geldt dit natuurlijk iets minder. Wel moet je rekening houden met hogere kosten en dergelijke.

Advies nodig?

In al deze gevallen is het volgens ons verstandig om contact op te nemen met de echte professionals. Of het nou gaat over tuinpoorten, schuttingen, hagen of dubbelstaafmatten: advies is altijd mooi meegenomen. Als je op zoek bent naar een geschikte adviseur op dit gebied, raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Hekwerkonline. Dit bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van zaken als bovenstaande en leeft er werkelijk waar voor om jou van voldoende advies te voorzien. Neem vandaag nog een kijkje en wie weet is jouw tuin binnenkort voorzien van een nieuwe afbakening!

Related Posts